Under Gallery Poulsen i Kødbyen findes der en meget interessant kælder...

January 31 - February 15


Her får vi hele tiden får nye værker ind fra den pulserende kunstscene i New York. Da døgnet jo desværre kun indeholder 24 timer og der kun er 365 døgn i året, er det svært at få dagene til at slå til og finde tiden, til at vise Jer alle de fantastiske værker der rent faktisk findes i galleriet.

Dette har vi besluttet os for at gøre noget ved, så derfor starter vi udstillingsåret 2014 op med en ophængning af den sidste nye kunst, der har fundet vej til galleriet.

Ophængningen indeholder en stribe af nye værker, der knap nok er tørre endnu, fra Isaac Arvold, Aaron Johnson, Christian Rex van Minnen, Tom Sanford, Alfred Steiner, Jade Townsend og Eric White i New York.

Som en teaser til den kommende Jean-Pierre Roy Solo ”The New Me Is Already Old” der åbner den 21.2, er det en særskilt fornøjelse at præsentere gigant værket ”Tale Of a Black City” fra 2010. Med sine imponerende 414 x 188 cm er værket ikke blot stort, men en nærmest surrealistisk oplevelse af en maler, der virkelig formår at tage pusten fra de fleste, så GLÆD JER!!!

Sidst men ikke mindst, vil der være særskilt fokus på editioner og værker på papir, hvor vi efterhånden har opbygget et imponerende udvalg, hvor de fleste kan være med.

Vel mødt i galleriet til en uhøjtidelig oplevelse og en snak om hvad der rykker og rører sig.


Group Show With Gallery Artists 2014

January 31st to February 15
Opening Friday January 31st from 5-7pm


 

Din vare er nu tilføjet til indkøbskurven