JON STAHN - LOVE IS OUR LAW 2010


20. august - 18. september 2010

Se interview fra kopenhagen her: http://www.kopenhagen.dk/index.php?id=22416

Pressemeddelelse:
Den kontroversielle, okkulte forfatter Aleister Crowley døde i 1947. Ved brug af åndelig træning og seksuelle ritualer gjorde han oprør mod datidens stramme, puritanske samfund. Nu er der måske atter brug for genoplive de konstruktive sider af Crowleys magiske lære. Det mener Jon Stahn, hvis nye arbejde tager afsæt i Crowleys univers.
Denne nye udstilling med titlen ”Love is Our Law” præsenterer Jon Stahns malerier og objekter. Crowleys læresætning ”do what thou wilt” har været inspiration for værkerne, der kredser om objekters evne til at formidle intensitet, ekstase, vitalisme. Og om kunstens potentiale til at skubbe samfundet, om ikke andet, en smule i den rigtige retning.

>>Vores dagligdag bliver i stigende grad dikteret af regler. Hvis børn kommer op at slås, ringer vi strakt til politiet i stedet for at løse problemerne i stilfærdighed. Jeg opfordrer til, at vi stresser ned, har det mere sjovt sammen og lader være med at læse så mange bombastiske avisoverskrifter. Gør som Lene Espersen; hold da en fridag,<< siger Jon Stahn.

De nye malerier er kalejdoskopiske abstraktioner. Mønstrene og figurerne har han bl.a. fundet i Crowleys egne mystiske tegninger samt på billeder fra den villa, Crowley boede i på Sicilien. Men som altid lader Jon Stahn sig inspirere af alverdens indtryk, eksempelvis også af Richard Mortensens abstrakte billedsprog. Udstillingens tredimensionelle objekter sammenblander kantede forme med figurative elementer; vi ser bl.a. dyre- og menneskeansigter vokse ud af hårde blokke.

Jon Stahn er uddannet på Københavns kunstakademi. Han står til rådighed for interviews.
 


Information


Jon Stahn - Love Is Our Law - August 20 to September 18, 2010 - Vernissage Fridag May 21th, 5 pm - 8


Gallery Poulsen Contemporary Fine Arts
Flæsketorvet 24, Den hvide Kødby
1711 København V.
Tlf.+45 4015 5588

www.gallerypoulsen.com
[email protected]
Opening hours: Wednesday thru Friday 13 -18, Saturday 12 - 16, or by appointment, tel +45-40 15 55 88

 


 

Jon Stahn "Untitled" Acrylic on canvas 122 x 122 cm, 2010
Jon Stahn "Untitled" Acrylic on canvas 122 x 122 cm, 2010
Jon Stahn - sculpture in the making, studio view
Installation view
Installation view

Din vare er nu tilføjet til indkøbskurven