The Gallery Poulsen Late Summer Show 2012

Ingen sommer uden en gruppeudstilling med det bedste fra Gallery Poulsens kunstnere. Vi har været på rundtur i kunstnernes værksteder og håndplukket en perlerække af dugfriske værker, så friske at de i skrivende stund ikke engang er ankommet til galleriet endnu.
Kunstnerne i Gallery Poulsen har nemlig forrygende travlt med udstillinger over hele verden, enten lige op til denne eller kommende. F.eks Mi Ju, der til september åbner soloudstilling i Freight & Volume Gallery i New York eller Jade Townsend der lige har haft en meget succesfuld soloudstilling hos Lesley Heller Workspace, ligeledes i New York og selvfølgelig Aaron Johnson vi havde solo med her i galleriet i Maj, for blot at nævne et par stykker.

Som et par absolutte højdepunkter på udstillingen skal det fremhæves, at vi for første gang kan vise maleri af Mi Ju, der kommer med en soloudstilling i galleriet til maj 2013, samt William Powhidas kæmpe værk på papir ”Griftopia” sammen med hans seneste video "Dear Art World" (Derivatives), denne video er et absolut ”Must See” Jade Townsend og William Powhida er for øvrigt det næste vi har på plakaten med deres fælles soloudstilling "Bellum Omnium In Omnes" der åbner fredag den 28. September her I galleriet.
Sidst men i særdeleshed ikke mindst, præsenterer vi Javier Aguileras helt nye skulptur af selveste Jokeren, vores alle sammens danske super rapper!!! Javier mødte Jokeren på sidste års Art Copenhagen, hvor de to lærte hinanden at kende og det er der nu kommet en skulptur ud af, der skal se dagens lys for første gang på fredag plus meget meget mere!!

Derfor er det en både glad og forventningsfuld gallerist der byder velkommen til sensommerens første udstilling spækket med politisk satire, masser spørgsmål til vores samtid og uovertrufne detaljer.

For mere information om udstillingen kontakt venligst Morten Poulsen på [email protected] / +45 4015 5588


The Gallery Poulsen "Late Summer Group Show 2012"
Barnaby Whitfield US, Aaron Johnson US, Mi Ju US, Vuk Vidor F,
Debra Hampton US, William Powhida US, Smike Käszner DK,
Alfred Steiner US, Jade Townsend US, Javier Aguilera ES and Peter Ravn DK

Vernissage Friday August 24th, 2012 from 5 - 8 pm
The exhibition runs until September 22nd, 2012

Gallery Poulsen Contemporary Fine Arts
Flæsketorvet 24, Den hvide Kødby
1711 København V.
Tlf. +45 4015 5588 // +45 3333 9396

Mi Ju "Rain" acrylic on panel, 76.2×61 cm, 2012
Jade Townsend "Four of Cups" - Tarot series #3 Graphite, charcoal, prisma color, oil pastel, and ink on paper. 34 x 54 cm, 2012
Alfred Steiner "Speedy Gonzales" Watercolor on Arches 300 gsm paper, 76 x 56 cm, 2012
William Powhida "Griftopia" print on paper Print on paper, edition of 13 + 2 AP 112 x 243 cm, 2012
Barnaby Whitfield "Dowry" pastel on paper 40 x 50 cm, 2012

Din vare er nu tilføjet til indkøbskurven